Bliv set med Linkedin annoncering!

Linkedin er verdens største professionelt orienterede sociale medie, og derfor også et værdifuldt medie for B2B virksomheder at annoncere på. Arbejder jeres virksomhed med B2B, eller måske B2G, kommer I ikke udenom Linkedin annoncering som et redskab til jeres leadgenerering.

Linkedin annoncering giver mulighed for betaling udfra en CPC model, hvor I betaler for hvert enkelt klik der kommer på jeres annoncer, eller en CPM model hvor der betales for hver 1000 gange jeres annonce vises. Hvilken prismodel jeres virksomhed vil have mest gavn af kan måles udfra splittests, men det afhænger i høj grad af hvor godt man får segmenteret brugerne og hvor skarp man er til at få sat sine kampagner op. Ønsker man højst mulig succes med at anvende Linkedin annoncering til eksempelvis B2B leadgenerering, er det utrolig vigtigt man har segmenteret sin målgruppe korrekt og man løbende optimere sine kampagner. Linkedin har typisk højere CPC og CPM priser set i forhold til hvad man oplever på Facebook, men oftes kan det også være den højere pris værd, hvis man formår at optimere sine kampagner korrekt.

 • Segmentering på Linkedin

  Segmenter jeres kampagner helt ned til mindste detalje såsom: Jobtitle, virksomhed, alder og meget andet. I får mulighed for at skabe ultra præcise og målrettede annoncer, der rammer lige ned i målgruppen.

 • B2B Leadgenerering

  Få professionel hjælp og rådgivning til at finde den mest optimale strategi der skaffer jeres virksomhed flere leads.

 • 100% administration og support

  Som eksperter i markedsføring på de sociale medier, tilbyder vi en 100% administration, support og rapportering af alle dine konti på de sociale medier.

 • Opsætning & løbende optimering

  Vi opsætter jeres kampagner og står for den løbende optimering. Nå ud til nye potentielle kunder eller målret jeres annoncer til personer der har besøgt jeres hjemmeside.