Får i nok ud af de sociale medier?

Sociale medier er kommet for at blive. Det er her folk dyrker deres venskaber, interesser og netværk. Og det er her jeres virksomhed også skal være! Ikke kun for at sælge, men for at møde jeres kunder og opbygge relationer.

Hvor tit har du ikke hørt, eller selv sagt sætningen “Kan du ikke lige skynde dig at poste et eller andet på Facebook”…? Og så gælder det ellers om at være kreativ i en fart og få lavet noget der forhåbentligt kan give lidt traffik. Kigger man rundt på de mange sider og annoncer på Facebook, så er det noget der forekommer rigtig tit. Alt for ofte ser man sider med mange tusinde følgere og et kæmpe potentiale, som blot er fyldt med konstante “kom-og-køb” opslag. De får sjældent særlig mange interaktioner og de opnår en rækkevide langt under det antal følgere deres side egentligt har. De får simpelthen ikke udnyttet deres fulde potentiale. Og bedre bliver det ikke af at selvsamme virksomheder forsøger sig med betalt boost af deres opslag, i et håb om at det kan puste liv i deres side.

Det er ikke kun dumt, men også et stort spild af både tid og penge.

Hos 360 Marketing ved vi at sociale medier ikke kun er en salgsplatform. Sociale medier er en helt enestående mulighed for virksomheder som jeres, for at komme helt tæt på brugerne og bygge tætte relationer til dem. Vi hjælper jer med at finde den helt rette strategi for jeres virksomhed og hjælper jer med at få lavet det rette indhold som jeres brugere vil interagere med. Vi skaber sammenhæng imellem både opslag og annoncer på tværs af alle de sociale medier.

sociale medier