SEO København

Leder I efter SEO København?

Er du kommet til denne side direkte fra Google? Så er det højst sandsynligt fordi du har søgt på SEO København, eller variation af netop disse søgeord. Siden du er landet på har vi optimeret til ordene SEO København for at få den til at rangere højere i Google. Og netop SEO optimering som dette er vi specialister i! Og vi vil rigtig viser jer hvordan vi kan skabe lignende resultater for jeres virksomhed.

Hvorfor SEO?

Når vi begynder at SEO optimere jeres hjemmeside er målet at I skal opnå bedre placeringer på relevante søgeord. Det kan både være søgeord der omhandler informationssøgning, men også direkte produktsøgninger eller købssøgninger. Inden vi påbegynder et SEO samarbejde med jer, analysere vi først de muligheder der er og finder de mest relevante søgeord for jeres virksomhed. Når de primære søgeord er på plads begynder vi at opsætte de tilhørende landingpages. Herefter vil vi analysere resten af jeres side og påbegynde optimeringen af resten af hjemmesiden.

Helhedsorienteret SEO

Hos 360 Marketing arbejder vi med en helhedsorienteret tilgang til SEO. Det vil sige at vi optimere på hele jeres hjemmeside, fremfor blot at finde 2-3 søgeord og så optimere på den tilhørende landingpage. Det ville naturligvis være et nemt arbejde for os, men det har kun meget ringe effekt for jer som kunde. For hvorfor skulle dog Google tro på at disse 3 sider (landingpages) er af så super høj kvalitet at det fortjener en top placering, når nu resten af hjemmesiden er af så ringe kvalitet? Når Google kigger på jeres hjemmeside vil den altid kigge på den samlede kvalitet af hele hjemmesiden. Og det samme gør vi!

Skal vi skabe vækst i jeres online forretning?

Lad vores eksperter finde den rette digitale strategi der matcher netop jeres virksomheds behov og budget. Vi sikre jer maksimal synlighed, flere besøgende og højere omsætning.