Hvad er Google Adwords annoncering?

Når du foretager en søgning på Google har du sikkert lagt mærke til de annoncer der findes i toppen og bunden af søgeresultaterne. Disse annoncer er en del af Google Adwords. Adwords annoncering er for mange virksomheder et centralt element i deres online marketing strategi, da det giver dem mulighed for at nå ud til markedet med det samme og nøje måle effekten af deres investeringer. Du kan også finde Adwords annoncer når besøger hjemmesider der har tilmeldt sig Google displaynetværket, hvilket giver en enestående mulighed for branding og remarketing.

Når i vælger 360 Marketing som jeres Google Adwords bureau får I tilknyttet en Adwords specialist, som i samarbejde med jer vil lægge den mest optimale strategi for lige netop jeres virksomhed. Vi fastsætter et dagligt budget, som passer til jer og så altid kan justeres efterhånden som behovet opstår.

  • Korrekt Søgeordsanalyse

    Vi finder de søgeord, der er bedst for netop jeres forretning og jeres målgruppe. Når vi ved hvilke søgeord jeres målgruppe bruger kan vi køre langt mere effektive og målrettede annoncerkampagner. Og med mere effektive annoncekampagner kommer højere klikrate og lavere klik priser.

  • Opsætning & Strukturering

    Vi sikre jer en solid og struktureret opsætning af jeres Adwords konto. Dette gør det nemt at bevare overblikket efterhånden som antallet af annoncer vokser, og kan i sidste ende gavne med bedre placeringer og klik priser.

  • Løbende Analyse & Optimering

    Som jeres faste Google Adwords bureau sørger vi naturligvis for den løbende overvågning og optimering af jeres annoncer, så i får mest muligt ud af jeres investering. Annoncer med for dårlig konvertering bliver justeret eller lukket ned, og pengene bliver istedet investeret der hvor vi ved de har effekt.