Hvad er PPC Annoncering?

PPC Annoncering

PPC er en forkortelse for Pay-per-click og er en af de mest anvendte annonceringsmodeller på internettet. Her betaler I nemlig kun når der bliver klikket på jeres annoncer, hvilket gør denne annonceringsform til en utrolig populær og kosteffektiv løsning for mange virksomheder. PPC annoncer placeres typisk i toppen af søgeresultaterne i Google, i form af enten en tekstannonce eller et shopping feed, eller på hjemmesider der er tilmeldt Google displaynetværket.

PPC annoncering giver jeres virksomhed en helt unik mulighed for at nå ud til jeres kundegruppe hurtigt med et nyt budskab, da annoncerne bliver aktiveret indenfor ganske kort tid og ikke behøver vente på at siden rykker frem i de organiske søgeresultater, som man ellers kender det fra søgemaskineoptimering. Det giver jer mulighed for at splitteste forskellige søgeord og landingpages, og hvis det bliver opsat korrekt kan det give jer øjeblikkelige resultater. Med korrekt integration til Google Analytics bliver alt tracket, og I får en enestående mulighed for at spore jeres ROI helt ned på den enkelte annonce. Ved løbende at overvåge og optimere på sine kampagner, samt budpriser, kan PPC annoncering give jeres investering flere gange igen.

Hos 360 Marketing har vi lang erfaring indenfor PPC annoncering og remarketing løsninger, og vi sidder klar til at vejlede jer til den korrekte strategi. Vi står både for opsætningen og administrationen af jeres konto og vi monitorere løbende bud priser og budgetter for at sikre jer at I får maksimal udbytte af jeres annoncekrone. Budgettet justeres løbende i forhold til hvilke annoncer der performer bedst og dårligt performende annoncer rettes enten til eller lukkes helt ned. PPC kontoen vil altid tilhøre jer, og I modsætning til mange andre online bureauer er I hos 360 Marketing altid velkomne til at logge ind og kigge med i vores arbejde undervejs. Det er nemlig utrolig vigtigt for os at være en ærlig og troværdig samarbejdspartner for jeres virksomhed, hvor I altid ved hvad I får for jeres annoncekroner.