Dandomain SEO

Vi er jeres DanDomain SEO partnere

Anvender jeres virksomhed den danskudviklede webshop løsning fra DanDomain, og ønsker I at nå helt til tops på Google? Eller planlægger I at udvide jeres forretning med en webshop? Så er det os I skal have fat på. Vi har specialiseret os indenfor DanDomain SEO optimering og kender alt til de indbyggede værktøjer der er i systemet, samt hvordan man mest effektivt arbejder med Dandomain SEO.

Korrekt fundament og struktur

Den første del af SEO arbejdet består i at planlægge sidens struktur og opbygning. Eller sagt med andre ord: skabe det bedst mulige fundament for SEO arbejdet. Arbejdet består i korrekt opsætning af de forskellige kategorier og tilhørende URLs, så det giver bedst mulig mening, set i forhold til jeres søgeord. Siden skal også indstilles korrekt med hensyn til www foran domænenavnet, og SSL skal sættes op. Overordnet set skal shoppen fungere 100% teknisk, sidestrukturen skal være optimal og alle det tekniske indstillinger i systemet skal tilpasses.

SEO arbejdet

Når fundamentet for jeres webshop er skabt, kan det egentlige SEO arbejde begynde. Der skal udarbejdes tekster til alle kategorier så de passer med de relevante søgeord, og produkterne skal oprettes. Vi rådgiver jer omkring gode beskrivelser på jeres produkter, og vore tekstforfattere kan hjælpe med de mere besværlige tekster. Hos 360 Marketing arbejder vi ikke kun med optimering af et par enkelte landingpages, men derimod med en helhedsorienteret tilgang der tilgodeser hele jeres hjemmeside. Vi sørger for at hele jeres webshop spiller og at alle sider, helt ned på produktniveau er optimeret. Det giver jer højere autoritet hos Google, og derved også højere placeringer på mange forskellige søgeord, fremfor kun de primære.

Skal vi skabe vækst i jeres Dandomain shop?

Lad vores eksperter finde den rette digitale strategi der matcher netop jeres virksomheds behov og budget. Vi sikre jer maksimal synlighed, flere besøgende og højere omsætning.