Skab resultater med Email markedsføring!

Email markedsføring giver en effektiv kontakt til jeres målgruppe og giver jer den bedste ROI. I kan nå ud til de folk der allerede har vist interesse for jeres virksomhed og holde dem opdateret på de nyeste tilbud, relevant indhold og produktnyheder.

Email markedsføring er en rigtig god og målbar måde at markedsføre jeres virksomhed på, idet man taler direkte til den enkelte person uden forstyrende elementer.  Gøres det korrekt er konverteringsraten højere set i forhold til mange andre markedsføringsformer.

Skal jeres virksomhed have succes med jeres email kampagner? Så lad 360 Marketing står for udviklingen og driften af jeres email marketing strategi. Vi ved hvad der skal til for at få din målgruppe til at tilmelde sig nyhedsbrevet og hvad der skal til for at de åbner jeres emails. Vi skaber tekster med de rette budskaber så I fastholder brugerens interesse og i sidste ende konvertere dem til salg.

 • Email Marketing Strategi

  Vi udarbejder den mest optimale email strategi for jeres virksomhed og målgruppe.

 • Relevant indhold

  I bestemmer selv om I vil levere indholdet til jeres email kampagner selv eller om I vil gøre brug af vores tekstforfatning service.

 • Email opsætning & design

  Vi designer op opsætter jeres nyhedsbrev, så den passer sammen med jeres nuværende visuelle udtryk.

 • Effektmåling & optimering

  Vi står for den løbende optimering og månedlige rapportering.